Gépeink

Gépeink bérelhetők Kistelek és Szeged 40 km-es vonzáskörzetében. Eszközeink bérlésére csak kezelővel együtt van lehetőség, továbbá szükség esetén segédmunkások is rendelkezésre állnak.

Munkadíj és kiszállási díj megegyezés szerint.

FÖLDMUNKAGÉPEK

20 db munkagépből álló gépparkunk bármilyen jellegű földmunka elvégzésére alkalmas.

MINI KOTRÓK: JCB 8018, JCB 55 Z-1

A JCB több mint 50 éve gyárt lánctalpas kotrókat, amelyeknek a legkisebb családtagjai a minikotrók. Ez egy tökéletes választás a szűkebb helyen való munkavégzéshez, legyen szó földmunkáról vagy betontörésről.

KOTRÓ RAKODÓK: JCB 3CX, JCB 4CX

Az általános gépi földmunkák túlnyomó többsége elvégezhető a világ első számú kotró rakodóival. Az univerzális gépeink előnye a sokoldalúság. A különböző méretű és cserélhető hátsó kanalakkal mindig a legmegfelelőbb és legpontosabb munkát tudjuk elvégezni a legrövidebb idő alatt. A nagy méretű első kanállal pedig gyorsan és nagy mennyiségű anyagot tudunk mozgatni a megrendelő igényei szerint.

FORGÓ KOTRÓK (GUMI KEREKES): TEREX TW 140, Hyundai 140W-7A, CASE WX 95

Kicsi és közepes nagyságú (10-16 t közötti súly) kotrógépeinkkel mindig az adott munkához szükséges méretű gépet tudjuk biztosítani az Ön számára.

FORGÓ KOTRÓK (LÁNCTALPAS): Hyundai 210 NLC-7A

A nagyobb mértékű építő és bontó munkák kivitelezéséhez válassza ezt a lánctalpas kotrót, amely megfelelően masszív felépítménnyel bír a komolyabb bontási munkákhoz is.

SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEINK:

15 db teherautóból álló gépjárműparkunk alkalmas bármilyen jellegű szóródó anyag szállítására 3,5 és 40 t össztömeg között.

ÚTHENGEREK: JCB VMT 160, Bomag BW164AD-2

Legyen szó kis területen való tömörítésről (járda, udvar, parkoló) vagy nagy felületen való munkavégzésről (utak, ipari parkok, több 1000 négyzetméteres területek) mi segítünk elvégezni a feladatot.

FINISHER VÖGELE

Speciális gépeinkkel nagyobb mennyiségű szóródó anyag, beton vagy aszfalt terítését is vállaljuk.

ÖNJÁRÓ ÉS ÖNRAKODÓ BETONKEVERŐ: Messersi DBA-H-1000BV

Amennyiben szeretné elkerülni a hagyományos betonkeverés fáradtságos elvégzését, mi megoldjuk Önnek.